Producători

Newsletter

Caută

Perna antrenament Dekka

Perna Muay Thai „Dekka". Perna de antrenament este un echipament utilizat in antrenamentele de arte martiale. Perna Muay Thai „Dekka" se poate utiliza pentru exersarea tehnicilor diferite, de mana sau picior. O perna Muay Thai pentru profesionisti.

Detalii


Preț : 205,00 lei (cu TVA inclus)

A3950

Budo Best

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Perna antrenament  Dekka


Este o perna Muay Thai „Dekka" foarte eficienta in antrenamentul de arte martiale. Manerul de pe fata de prindere este solid prins, avand intarituri din 2 capse metalice, maner cu o grosime potrivita pentru a asigura o priza sigura pentru perna Muay Thai „Dekka". In plus, alte doua benzi din piele cu velcro ajuta perna Muay Thai „Dekka"sa fie prinsa perfect de antebrat avand un sistem de strangere cu inele metalice.
In interior perna Muay Thai „Dekka" are un burete de densitate mare in interiro, iar pe fete un burete de densitate mica. Fiind destul de groasa, perna muay thay preia socul loviturii, protejand excelent antrenorul.
Perna Muay Thai „Dekka" are o forma usor curbata. Se „aseaza excelent pe antebrat. Prea aproape natural lovitura. Creaza astfel fluiditate in exersarea combinatiilor.
Lungime:36 cm
Latime sus: 13 cm
Latime jos: 19 cm
Grosime: 7 cm
Greutate: 1 kg
Material: piele  
Culoare: negru/rosu
 

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou

Caută