Producători

Newsletter

Bara gimnastica DRX 004

Barele paralele multifunctionale inSPORTline Push up PU1000 sunt "instrumente" universale pentru exercitii CrossFit. Aceste bare sunt sigure, usoare si usor de asamblat.

Detalii


Preț : 228,99 lei (cu TVA inclus)

7767IN

Insportline Fitness

1 produs în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Barele paralele multifunctionale
Barele paralele multifunctionale inSPORTline Push up PU1000 sunt "instrumente" universale pentru exercitii CrossFit. Aceste bare sunt sigure, usoare si usor de asamblat. Cu un design simplu dar practic, acest dispozitiv permite punerea in aplicare a tuturor tipurilor de exercitii. Practic folosind doar propria greutate duce la consolidarea extrema a muschilor sportivului si arderea intensa a grasimilor. Alte avantaje includ capacitatea de incarcare de 150 kg. Se depoziteaza usor, neocupand mult spatiu, au picioruse si manere cu strat anti-alunecare, etc.
Barele paralele multifunctionale inSPORTline Push up PU1000 pot fi utilizate in diverse centre de fitness, sali de sport, acasa, in aer liber, in centre de reabilitare, etc . Ele sunt un instrument indispensabil in antrenamente individuale si de grup.
Descriere tehnica: 
Ofera posibilitatea de a efectua zeci de exercitii Ideale pentru exercitii ce folosesc propria greutate 

Manere cu strat anti-alunecare 

Sistem anti-alunecare pentru stabilitate

 Potrivite pentru - centre de fitness, cluburi de fitness, sali de sport, acasa, antrenamente in aer liber, centre medicale si de reabilitareIdeale pentru - un antrenament profesional, antrenamente personale si de grup, CrossFit, reabilitare 

Dimensiuni bare :  H50 cm x B71

Greutate aparat : 3,4 kg

Greutatea maxima a utilizatorului :150 kg

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă