Producători

Newsletter

Masca ceramica Ichigo Kurosaki

Masca din oferta este ceramica, de o calitate deosebita, livrata intr-o cutie de protectie excelenta pentru transport si cu un design ergonomic interiorul fiind protejat de polistiren expandat. Prinderea pe cap se face cu ajutorul unui elastic prins solid prin capsare.

Detalii


Preț : 90,00 lei (cu TVA inclus)

A1011

Budo Best

Stoc Epuizat

Disponibil doar online

Ichigo Kurosaki Hollow Mask.  Bleach ,este o serie manga si anime realizata de Tite Kubo. Bleach urmareste viata lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome si un shinigami (in traducere ,,zeu al mortii”) cu numele de Rukia Kuchiki. Primele parti ale povestii se desfasoara in jurul acestor personaje. Odata cu desfasurarea evenimentelor, povestea incepe sa ne dezvaluie mai mult din lumea zeilor mortii.

Protagonistul din Bleach, Ichigo  Kurosaki, un elev de liceu cu parul portocaliu devine un shinigami temporar dupa ce absoarbe fortat de imprejurari puterile lui Rukia Kuchiki. La inceput sa ii displaca noua datorie, dar cu trecerea timpului acesta o accepta, iar cind puterile sale temporare dispar, isi risca viata pentru a deveni un shinigami deplin. Acesta isi doreste puteri cit mai mari pentru a fi in stare sa protejeze pe toti cei dragi lui si pentru a o salva pe Rukia de la moarte.

Greutate: 700 g
Inaltime:27 cm
Latime:20 cm

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou