Producători

Newsletter

Manusi portar pentru competitie REUSCH RECEPTOR PRO G2 JR.

 Manusi portar pentru competitie REUSCH RECEPTOR PRO G2 JR

Detalii


Preț : 218,99 lei (cu TVA inclus)

Reusch

6 produse în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar pentru competitie     REUSCH RECEPTOR PRO G2 JR.

 
Culori     verde/negru
Marimi    6; 6.5; 7

Tehnologii folosite:

ROLLED THUMB™     Reprezinta o extensie a latexului in jurul degetului mare astfel suprafata palmei se extinde si degetul se va simti mai confortabil.

AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.

PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.

G2 Ultrasoft il depaseste chiar si pe predecesorul G1 in ceea ce priveste aderenta in orice conditii.Aceasta spuma noua creste rezistenta la abraziune,iar adaugarea unor componente diferite acestui material sporeste calitatea,confera aderenta si control maxim.Acest nou tip de spuma absoarbe viteza mingii mai eficient si stabilizeaza palma imbunatatind semnificativ controlul.

Wrist Bandage     WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .

Rolled ESS     ROLLED ESS- Ofera flexibilitate datorita cusaturii , mareste aria de prindere a mingii prin extinderea suprefetei latexului pe lateralul mainii si pe degetul mare.

ESS     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
    

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou