Producători

Newsletter

Manusi portar pentru competitie CF Pro M1 special Reusch

Manusi portar pentru competitie CF Pro M1 pecial Reusch

Detalii


Preț : 184,99 lei (cu TVA inclus)

Reusch

1 produs în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar pentru competitie CF Pro M1 pecial Reusch

Culori:     Alb
Marimi:  8.5 - 10.5


Tehnologi folosite:

WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.

AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.

     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii

     M1 MEGA GRIP – Spuma de latex de inalta calitate si extrem de moale, care are proprietati excelente pentru utilizarea in conditii meteorologice diferite. Compozitia materialului este 80% latex natural si 20% latex sintetic si confera o aderenta si un control imbunatatit, iar grosimea stratului de latex este de 3.5 mm.

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou