Producători

Newsletter

Manusi portar antrenament Toruk SG Elite Reusch

Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii


Detalii

Preț redus!
Preț : 140,79 lei (cu TVA inclus)

175,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 20 %)

Reusch

Stoc Epuizat

Disponibil doar online

Manusi portar antrenament Toruk SG Elite Reusch

 
Marimi:  8.5 - 10
Culori:      Alb/rosu/verde

        
WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
        
AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.

ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii

EXPANSE CUT- Cusaturile externe permit extinderea suprafetei palmei manusii, maximizand aria de contact cu mingea si oferind mai multa usurinta in prinderea mingii.
        
SG SOFT GRIP - Palma din material de calitate superioara,special conceputa pentru incepatori.Fabricata din latex sintetic natural, are o suprafata neteda care ofera o aderenta perfecta.

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou