Producători

Newsletter

Caută

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO A2 SPECIAL

Manusi portar competitie pentru vreme ploioasa REUSCH ARGOS PRO A2 SPECIAL

Detalii

Preț redus!
Preț : 261,74 lei (cu TVA inclus)

348,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 25 %)

Reusch

4 produse în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO A2 SPECIAL

Culori     Albastru/alb
Marimi: 10, 10.5
WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia     PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.
            ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
SPECIAL SURROUND CUT- Aceasta croiala speciala a manusii datorita cusaturii in jurul degetelor asigura o suprafata de latex de 100% la contactul cu mingea.
AQUA TECH - Datorita componentelor sale speciale, palma AQUA TECH este alegerea perfecta in zilele ploioase, oferind cele mai bune conditii de joc si siguranta de prindere a mingii. Pentru a obtine cea mai buna performanta a acestei palme, inainte de utilizare, manusile necesita introducerea in apa calda (35-40 grade) cu 1, 2 ore inainte de folosire. Doar in acest fel se obtine performanta maxima a acestei palme.


30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou

Caută