Producători

Newsletter

Caută

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO G2

G2 Ultrasoft il depaseste chiar si pe predecesorul G1 in ceea ce priveste aderenta in orice conditii.Aceasta spuma noua creste rezistenta la abraziune,iar adaugarea unor componente diferite acestui material sporeste calitatea,confera aderenta si control maxim.

Detalii

Preț redus!
Preț : 246,74 lei (cu TVA inclus)

328,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 25 %)

Reusch

6 produse în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO G2

Culori     Albastru/verde
Marimi: 8.5, 9,  10, 10.5
     WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
     PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.
    AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor..
     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
     EXPANSE CUT- Cusaturile externe permit extinderea suprafetei palmei manusii, maximizand aria de contact cu mingea si oferind mai multa usurinta in prinderea mingii.
     G2 Ultrasoft il depaseste chiar si pe predecesorul G1 in ceea ce priveste aderenta in orice conditii.Aceasta spuma noua creste rezistenta la abraziune,iar adaugarea unor componente diferite acestui material sporeste calitatea,confera aderenta si control maxim.Acest nou tip de spuma absoarbe viteza mingii mai eficient si stabilizeaza palma imbunatatind semnificativ controlul.


30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Caută