Producători

Newsletter

Caută

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO M1 EXTRA

Manusi portar pentru competitie din spuma de latex de inalta calitate si extrem de moale, care are proprietati excelente pentru utilizarea in conditii meteorologice diferite. Compozitia materialului este 80% latex natural si 20% latex sintetic si confera o aderenta si un control imbunatatit, iar grosimea stratului de latex este de 3.5 mm. 

Detalii

Preț redus!
Preț : 231,74 lei (cu TVA inclus)

308,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 25 %)

Reusch

1 produs în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar competitie REUSCH ARGOS PRO M1 EXTRA

Culori     Rosu/alb/verde
Marimi:  10
Tehnologi:
WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
     PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.
     AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.
     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
    EXPANSE CUT- Cusaturile externe permit extinderea suprafetei palmei manusii, maximizand aria de contact cu mingea si oferind mai multa usurinta in prinderea mingii.
M1 MEGA GRIP – Spuma de latex de inalta calitate si extrem de moale, care are proprietati excelente pentru utilizarea in conditii meteorologice diferite. Compozitia materialului este 80% latex natural si 20% latex sintetic si confera o aderenta si un control imbunatatit, iar grosimea stratului de latex este de 3.5 mm. 

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Caută