Producători

Newsletter

Manusi portar competitie REUSC HARGOS PRO SG

 Palma din material de calitate superioara,special conceputa pentru incepatori.Fabricata din latex sintetic natural, are o suprafata neteda care ofera o aderenta perfecta. 

Detalii

Preț redus!
Preț : 160,12 lei (cu TVA inclus)

238,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 33 %)

Reusch

22 produse în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar competitie REUSC HARGOS PRO SG

Culori                Albastru/verde/alb,verde/roz/alb
Marimi:             8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5
Tehnologi:
WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
     PRO FLEX - O manusa de portar trebuie sa se potriveasca perfect pe mana, sa aiba aderenta si sa fie cat se poate de flexibila. Combinand materiale speciale cu cunostintele si expertiza in productia de manusi, Reusch a inventat cea mai buna tehnologie pentru flexibilitatea manusii pentru partea exterioara a mainii. Tehnologia PRO-Flex asigura o flexibilitate excelenta, si imbunatateste fiecare performanta a manusii. PRO-Flex este o tehnologie la cel mai inalt nivel.
AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor
     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
     EXPANSE CUT- Cusaturile externe permit extinderea suprafetei palmei manusii, maximizand aria de contact cu mingea si oferind mai multa usurinta in prinderea mingii.
SG SOFT GRIP - Palma din material de calitate superioara,special conceputa pentru incepatori.Fabricata din latex sintetic natural, are o suprafata neteda care ofera o aderenta perfecta. 

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou