Producători

Newsletter

Manusi portar antrenament REUSCH ARGOS SG ELITE SPECIAL

Palma din material de calitate superioara,special conceputa pentru incepatori.Fabricata din latex sintetic natural, are o suprafata neteda care ofera o aderenta perfecta. 

Detalii

Preț redus!
Preț : 179,24 lei (cu TVA inclus)

238,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 25 %)

Reusch

10 produse în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Manusi portar antrenament REUSCH ARGOS SG ELITE SPECIAL

Culori                   Alb/argintiu
Marimi:             8.5, 9, 9.5, 10, 10.5
Tehnologi:
WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
     AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.
     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
      SPECIAL SURROUND CUT- Aceasta croiala speciala a manusii datorita cusaturii in jurul degetelor asigura o suprafata de latex de 100% la contactul cu mingea.
     SG SOFT GRIP - Palma din material de calitate superioara,special conceputa pentru incepatori.Fabricata din latex sintetic natural, are o suprafata neteda care ofera o aderenta perfecta. 

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou