Producători

Newsletter

Manusi portar antrenament REUSCH ARGOS RG PLUS

Recomandata incepatorilor , pentru suprafete dure. Structura din latex sintetic natural asigura rezistenta foarte buna la abraziune si un control bun asupra mingii. 

Detalii

Preț redus!
Preț : 126,74 lei (cu TVA inclus)

168,99 lei (cu TVA inclus)

(preţ redus cu 25 %)

Reusch

8 produse în stoc

Stoc Epuizat

Disponibil doar online

Manusi portar antrenament REUSCH ARGOS RG PLUS

Culori     Negru/alb
Marimi: 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5
Tehnologi
     WRIST BANDAGE – Bandaj elastic care asigura suportul si protectia inchieturii .
AIRVENT SYSTEM –Mainile umede, transpirate nu iti dau doar disconfort dar pot afecta negativ performantele in timpul jocului. Tehnologia Airvent prevede ventilatie maxima in interiorul manusii, impiedicand aparitia umiditatii, si facilitand controlul asupra mingii. Materialul special Air-mesh acopera intreaga parte superioara si partile laterale ale degetelor,asigurind circulatie optima a aerului in interiorul manusilor.
     ESS – Ergonomic Support System –Formatul anatomic al mainii si degetele usor desfacute asigurate de aceasta tehnologie, ofera o suprafata mai mare de prindere si o fixare mai stransa a mingii
     EXPANSE CUT- Cusaturile externe permit extinderea suprafetei palmei manusii, maximizand aria de contact cu mingea si oferind mai multa usurinta in prinderea mingii.
     RG RESIST GRIP -Recomandata incepatorilor , pentru suprafete dure. Structura din latex sintetic natural asigura rezistenta foarte buna la abraziune si un control bun asupra mingii. 

30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă