Producători

Newsletter

Aparat multifunctional cu incarcare manuala

Aparat multifunctional cu incarcare manuala,profesional pentru 20 tipuri exercitii libere cu greutati

Detalii


Preț : 6 200,00 lei (cu TVA inclus)

WB-LS

Powertec

1 produs în stoc

Disponibil (in limita stocului)

Disponibil doar online

Iata un alt mare succes in inovatii brevetate de la Powertec! Workbench Leverage System ofera posibilitatea efectuarii a 20 dintre cele mai eficiente exercitii libere cu greutati sub forma de mecanism cu parghii pentru a forma intregul corp.

Bratul de parghie reglabil pe verticala inlocuieste pur si simplu bara cu greutati facand acest sistem pe baza de parghii sa fie cea mai sigura si eficienta forma disponibila de antrenament de rezistenta!

Sectiunea pentru sezut/scaun include dispozitivul pentru ridicarea picioarelor si se regleaza pentru numeroase pozitii declinate, plane, inclinate si pentru presa de umeri.

Aparatul mai are incorporat noul sistem brevetat de conectare pentru realizarea accesului rapid, cu doua pozitii la sectiunea sezutului. Mai mult, sectiunea sezutului este montata pe un ax care permite pivotarea usoara la 90 de grade, largind zona interioara pentru exercitii squat , row (vaslire), shrug (ridicarea umerilor).

Aparatul suspendat da posibilitatea efectuarii exercitiilor prin scripete atat in partea de jos cat si in partea de sus folosind un scripete in locul barei traditionale de directie si a metodei cu glisor. Sistemul de cablu direct este cel mai silentios si fin sistem existent. Cele trei bare accesorii impreuna cu accesoriul pivotant de brat de scripete sunt incluse in produsul standard. Accesoriul aparatului in forma de rotor (pentru biceps) este optional.

WB-LS este facut din tubaj de otel de mare capacitate care are forma atat patrata cat si dreptunghiulara de 3". Captuselile dense de calitate superioara si culoarea de galben aprins a structurii confera aparatului un aspect superb. Dar mai importanta decat infatisarea este utilitatea aparatului si sistemul cu parghii s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta metoda de antrenament in sala de fitness in ziua de azi pentru ca aparatele cu parghii combina feeling-ul si rezistenta greutatilor libere cu antrenamentul in siguranta si sub controlul conferit de aparat. Cu adevarat combinatia perfecta. Powertec este pionierul introducerii aparatelor pe baza de parghii pe care le-a adus in casele oamenilor si in salile de fitness, dand posibilitatea persoanei care se antreneaza sa beneficieze de cea mai buna metoda de a-si intari si dezvolta corpul la potentialul sau maxim!

Multifunctional 20 tipuri exercitii libere cu greutati

Dimensiune: 204x140x208cm
Greutate: 122kg

Greutatile (discuri olimpice 5 cm) nu sunt incluse


30 alte produse în aceiași categorie:

Coş

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Produse noi

Nici un produs nou