LIVRAREA SI PLATA

Livrarea

Produsele comandate prin intermediul MarketSport.ro se livreaza pe tot teritoriul Romaniei, utilizand modalitatea de livrare aleasa la efectuarea comenzii.

MarketSport.ro nu impune limite maxime sau minime de comanda, si nici nu modifica modalitaea de livrare sau continutul comenzii fara acordul beneficiarului acesteia.

Produsele comercializate sunt noi si vor fi expediate in ambalajul original al producatorului, peste care se va adauga o protectie pentru transport.

MarketSport.ro livreaza produsele sale prin urmatoarele servicii:

Posta Romana pentru livrari oriunde in tara, pentru colete cu greutatea mai mica de 10 kg,

Cargus pentru livrari oriunde in tara fara limita de greutate,

Porumbelul Curier pentru livrari in Bucuresti si Ilfov fara limita de greutate.

Vezi tarifele transportatorilor pentru livrare.

Daca ati ales sistemul livrare prin Curier Rapid veti fi contactat prin apel telefonic de catre curier inainte de a se face livrarea cu care veti discuta detaliile legate de zi, ora sau zona de intalnire.

Daca ati ales sistemul Posta Romana, trebuie sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti pentru a ridica coletul.

 ATENTIE!!!

Pentru a putea primi colete prin serviciul Posta Romana adresa de livrare si numele trebuie sa fie identice cu cele din actul de identitate al persoanei care ridica coletul.

Posta Romana va anunta printr-un aviz de sosirea coletului, daca nu primiti acest aviz in termen de 7 zile de la primirea mailului de expediere a comenzii va rugam sa mergeti la oficiul postal de care apartineti sau informatine pe mail sau telefonic de acest lucru.

Termenele de livrare difera in functie de produsele comandate sau modalitatea de livrare si va vor fi comunicate telefonic sau pe mail.

NOTA: ACESTA ESTE UN MAGAZIN ONLINE NU SE FAC LIVRARI DE LA SEDIU

Cum platesc

Modalitatile de plata acceptate de MarketSport.ro sunt numerar sau ordin de plata.

Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la primirea coletului.

In functie de modalitatea de livrare aleasa plata se va face ori agentului firmei de curierat care efectuaeza livrarea, ori la ghiseul oficiului postal de care apartineti in cazul livrarilor prin posta.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii, MarketSport.ro nu percepe alte in afara cele de transport care va este afisata atat pe site cat si in mailul de confirmare si care este inclusa in factura fiscala.

IN CAZUL IN CARE VA ESTE SOLICITATA O ALTA SUMA  SAU TAXE SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI URGENT TELEFONIC LA  0314.225.668

Ordin de plata

Plata cu ordin de plata se face in baza unei facturi proforme emise de Electro Max Systems SRL, iar livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.Aceasta modalitate trebuie solicitata telefonic sau pe mail.

Pentru comenzi de peste 2000 ron ale caror produse se aduc pe baza de comanda sau pentru cantitati ce depasesc stocul nostru, se va achita in baza unei facturi proforme un avans cuprins intre 30 si 50% inainte ca MarketSport.ro sa demareze procedurile de procesare a comenzii.

Transportul este in functie de volumul/greutatea coletului, pornind de la suma minima de 20 de lei.

Timpul de livrare este intre 1-3 zile lucratoare.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele marketsport.