TERMENI SI CONDITII

 Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. neocar.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 
    INTRODUCERE


    Acest website este administrat si intretinut de compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL si gazduit de serverele companiei, CUI: 35851387, Sos. BERCENI , Nr.39, Bucuresti , Sector 4.


    DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


    Intregul continut al site-ului marketsport.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea marketsport.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul marketsport.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


    LEGATURI


    Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
    LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
    Compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul marketsport.ro si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.    Compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele marketsport.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.


    MARCI


    Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului marketsport.ro , fara acordul scris al proprietarului acestuia.


    ACCESUL LA SITE


    Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii VIABIL ONLINE SOLUTION SRL, fara acordul scris al acesteia.


    COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII


    Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari;  sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. VIABIL ONLINE SOLUTION SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.    In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii VIABIL ONLINE SOLUTION SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei VIABIL ONLINE SOLUTION SRL sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului marketsport.ro    Toti membrii inregistrati marketsport.ro pot primi comunicari electronice / newslettere de la reteaua de website-uri a companiei VIABIL ONLINE SOLUTION SRL.
    ACORD DE CONFIDENTIALITATE
    Echipa marketsport.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

    NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


    Site este administrat de VIABIL ONLINE SOLUTION SRL , companie inregistrata cu numarul 19862 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.     Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice VIABIL ONLINE SOLUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor VIABIL ONLINE SOLUTION SRL informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.    Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre marketsport.ro . Refuzul dvs. determina imposibilitatea marketsport.ro de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la marketsport.ro@gmail.com sau prin posta pe adresa societatii noastre.    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


    ARIA DE ACOPERIRE A SECURITATII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI A POLITICII “COOKIE”


    Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile VIABIL ONLINE SOLUTION SRL. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile VIABIL ONLINE SOLUTION SRL.    Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.
    Informatii generale colectate de VIABIL ONLINE SOLUTION SRL
    In momentul inregistrarii pe site-ul marketsport.ro , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse ale VIABIL ONLINE SOLUTION SRL, vizitarea anumitor site-uri din reteaua de ecoomerce a VIABIL ONLINE SOLUTION SRL , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.    In unele zone ale siteurilor, SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale siteurilor noastre, SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.    In momentul crearii unui cont in reteaua de site-uri SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.    SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL, de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.    SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre – in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.


    COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE VIABIL ONLINE SOLUTION SRL


    Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul marketsport.ro.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de marketsport.ro.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre marketsport.ro.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


    DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL


    SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.    SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:    – Cu acordul dvs. ;    – Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.    – In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.    – Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:    (a) e prevazut intr-o dispozitie legala;    (b) protejeaza drepturile companiei SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL sau companiilor afiliate;    (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;    (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;    (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.    – in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;    – In cazul in care SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC VIABIL ONLINE SOLUTION SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul marketsport.ro.ro 

  SECURITATEA INFORMATIILOR


    Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.


    PARTENERI


    Compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.


    DECLINAREA RESPONSABILITATII


    Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)    VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de comania SERVII ONLINE SOLUTION pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei VIABIL ONLINE SOLUTION SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL, dar nu si alte despagubiri. VIABIL ONLINE SOLUTION SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.    Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.    Valoarea maxima a obligatiilor companie VIABIL ONLINE SOLUTION SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.


    RETURNAREA BUNURILOR COMANDATE


    In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. Compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate de la data receptionarii produselor returnate, daca acestea au fost achitate. Returnarea produselor se face numai in ambalajul original si pe cheltuiala clientului.   

GRESELI DE TIPARIRE


    Societatea VIABIL ONLINE SOLUTION SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


    GARANTIA PRODUSELOR


    Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).


    TAXE SUPLIMENTARE


    Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la marketport.ro@gmail.com.
    CONDITII LEGALE    Site-ul marketsport.ro.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.


    DISPUTE SI CONFLICTE


    Orice conflict aparut intre compania VIABIL ONLINE SOLUTION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


    DISPOZITII FINALE    

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.